Door mijn scheiding en de bijkomende zorgen daaromtrent was mijn buffer op een gegeven moment op. Echt op! En heb ik dus meerdere malen bij mijn familie moeten aankloppen voor financiële ondersteuning. Ik ben heel dankbaar dat ze me wilden en konden bijstaan, maar dat is natuurlijk niet wat ik wilde. Ik ben alleenstaande moeder en wil echt zelf een goed salaris verdienen zonder afhankelijk te zijn van iets of iemand.

Tot ik 2017 het boek Profit First in handen kreeg. Ik heb tot diep in de nacht in bed liggen lezen. Ik kon niet stoppen. Het enige wat ik dacht was: “WAUW, is deze methode echt ZO SIMPEL?” Gewoon je geld verdelen over “potjes” cq bankrekeningen? Dan kan ik als boekhouder hiermee zoveel ondernemers helpen om RUST, INZICHT en WINST te krijgen in hun bedrijf.

In 1einstantie had ik wel mijn twijfels. Dit kan niet zo eenvoudig zijn dat zelfs een kind het kan snappen. Dus heb ik Profit First eerst in mijn eigen bedrijf geïmplementeerd. Ik wilde  overtuigd zijn van het resultaat.

Ik wil namelijk genoeg geld verdienen om:

* goed van te kunnen leven zonder zorgen

* genieten van de leuke dingen die ik met mijn jongens onderneem

* sparen om slappe tijden te overbruggen en dus niet wakker hoef te liggen

* kunnen delen met de mensen die altijd voor me kaar staan

* mezelf verder te ontwikkelen zodat ik ook anderen kan helpen

Inmiddels ben ik razend enthousiast over Profit First. Het heeft in mijn eigen leven voor heel veel RUST, INZICHT en WINST gezorgd.

Rust omdat ik nu niet meer hoef aan te kloppen bij familie, omdat ik genoeg salaris verdien. Weet je hoe blij ik daarmee ben!?!

Inzicht omdat mijn bankrekeningen mij vertellen hoe ik ervoor sta. Kan ik naar een event zodat ik aanmijn bedrijf kan werken? Heb ik genoeg gereserveerd voor de btw en inkomstenbelasting?

Winst omdat Profit First ervoor zorgt dat ik van iedere euro die binnenkomt, winst opzij zet voor mezelf. Dat verdien ik gewoon! Van de winstuitkering afgelopen kwartaal ben ik met mijn kids en broer naar de Winter Efteling geweest. Quality time is zo belangrijk.

Winst behalen heeft voor mij niet alleen met geld te maken. Voor mij heeft dat ook te maken met:

  • goede relaties
  • gezondheid zijn
  • vrije tijd hebben
  • persoonlijke ontwikkeling
  • emotioneel welzijn en energie hebben

Maar daar heb je dat geld wel voor nodig! Geld tekort levert zorgt namelijk voor stress. En stress heeft zoveel impact zonder dat je je er bewust van bent.

Gelukkig kan Profit First hierin echt verandering brengen. Daarom ben ik vorig jaar de opleiding tot Profit First Coach gaan volgen bij Femke Hogema. Op die manier kan ik ondernemers helpen om hun bedrijf financieel gezond te maken en houden.

Graag wil ik je kennis laten maken met Profit First op 21 maart a.s. zodat jij ook de kans krijgt om met deze methode te gaan werken! Ik weet zeker dat je met Profit First zoveel meer winst kunt behalen op diverse vlakken.

Interesse? Meld je dan aan op www.denarofinancieelgezond.nl/profit-first-workshop/

Werk jij zelf al met Profit First? Stuur dit bericht dan gerust door naar ondernemers in je netwerk die je deze workshop gunt!