Wat klanten vertellen…..

Ik krijg grip op mijn financiën!

Na jouw workshop bij Bredames en de enthousiaste testimonial van Petra had ik het gevoel dat dit me zou gaan helpen om mijn financiën eindelijk, na 3 jaar ondernemen, overzichtelijk en op orde te krijgen. Ik verwachtte dat dit me rust en vertrouwen zou brengen.

Ik heb een stevigere overtuiging van mijn waarde gekregen, vertrouwen om mijn producten vorm te geven en er een prijs aan te hangen, maar vooral inzicht in hoe ik mijn inkomsten moet beheren zodat ik geld reserveer voor alles waarvoor ik geld nodig heb. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Wat het nu al oplevert is rust en overzicht. Omdat het nieuwe systeem eigenlijk zo simpel is en zoveel overzicht geeft, voel ik dat het me energie geeft die ik in kan zetten om mijn bedrijf steviger neer te zetten.

Ik heb zojuist de eerste ontvangsten over mijn potjes verdeeld. Wat voelt dat goed! Ik bleek zoveel rekeningen te hebben (betaal en spaar) dat ik geen nieuwe hoef te openen. Ook lekker.
Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik grip ga krijgen op mijn financiën, dus ik ben heel blij dat ik de Masterclass gedaan heb.

Karin Bosveld

Tevreden!!

Cristl Maas van “Denaro Financieel Gezond” verzorgt al enige jaren naar volle tevredenheid mijn administratie, waarbij zij mij niet alleen zorgen uit handen neemt maar ook regelmatig met bruikbare tips komt.

Ze denkt mee over verbeter mogelijkheden van mijn bedrijf en mijn persoonlijke situatie.  De samenwerking met Cristl is collegiaal en prettig. Een sparringpartner waar je wat aan hebt.

Aanbeveling

De afgelopen weken werd mijn aandacht door twee verschillende personen gewekt die vol enthousiasme vertelde dat het bijhouden van de financiën voor het bedrijf een stuk leuker waren geworden met de profit-first methode. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en na het lezen van de eerste 7 hoofdstukken uit het e-book was ik overtuigd dat deze methode ook mij meer focus zou geven op het maken van winst en het beheersbaar houden van de kosten. Zo betrapte ik bij mijzelf dat ik ook een echte “saldoboekhouder” was en bleef investeren in mijn praktijk zonder rekening te houden met de toekomstige kosten. Ik had totaal geen gevoel bij de cijfers van mijn bedrijf, vond dat ook niet echt leuk om te doen. Ik werd door een collega ondernemer op Cristl Maas van Denaro gewezen. Cristl is een warme inlevende vrouw en heeft een praktische en inzichtelijke werkmethodiek waardoor na ik na het volgen van haar Masterclass direct aan de slag kon met de maatwerk cijfers van mijn bedrijf. Met deze nieuwe inzichten ben ik er van overtuigd dat ik een reëlere kostenstructuur kan handhaven, een goed salaris kan en mag ontvangen en nog winst ook!

Het leuke is dat dit nu kan zonder urenlang cijfers te bestuderen; gewoon even de saldoapp checken en je weet weer precies waar je staat.

Ik kan iedere ondernemer klein of groot de masterclass van Cristl van harte aanbevelen en gun ze diezelfde inzichten als die ze mij heeft gebracht. Cristl bedankt!

 

Petra de Weert

Verplicht